Wat staat er op de agenda

Agenda

Moederdag brunch @ Het Slachthuis

Zondag 9 mei willen we een brunch organiseren voor alle moeders. Afhankelijk van de mogelijkheden (of beperkingen het is maar hoe je het ziet). We hebben maximaal plaats voor 30 personen dus reserveren is noodzakelijk.

We vragen een aanbetaling van € 25 per 2 personen. Wanneer de brunch niet door kan gaan staat er voor hetzelfde bedrag als de aanbetaling een brunchtas klaar om opgehaald te worden.

 

SH-valentijn31

Moederdag brunch @ Het Slachthuis

Aspergesoep
Waldorf salade
Croissants
Harde broodjes
Scones & cream & jam
Scrambled  tofu
Kikkererwten salade
Gerookte zalm met kruidenroomkaas
Smoothie
Aardbei taartje met gele room
Mini Roze koek

Let op! De brunch is van 10 tot 12 uur alleen op reservering.
Info@hetslachthuis.nl

De brunch kost € 25 pp

Moederdag brunch @ home

2 x Croissant
2 x Pistolet
2 x Scone & cream & jam
2 x Aardbei taartjes met gele room
2 x Roze koek
1 x Fries suikerbrood

Let op!

Het is noodzakelijk om deze brunchtas te bestellen. Dat kan tot en met vrijdag 7 mei. Deze brunchtas voor thuis kost € 20,00

Moederdag

Vaak wordt gezegd dat deze dag is uitgevonden door de media en de commercie, maar een dag ter ere van moederfiguren is al terug te vinden in het oude Griekenland. Moederdag heeft verschillende oorsprongen. Zo werden in het klassieke Griekenland de Rhea, de grote Moeder der Goden vereerd en vereert de katholieke kerk al eeuwenlang de moeder van Jezus, Maria. In Amerika kwam de Moederdagtraditie in 1870 op gang. Julia Ward How startte een grote publiciteitscampagne voor een dag die in het teken moest staan van pacifisme en ontwapening door vrouwen. Wat jouw reden of oorsprong ook is, als je een moeder wilt verwennen op moederdag waarom dan niet met deze heerlijke brunch box?

Producten

– Moederdag brunch box voor thuis
– Moederdag brunch zondag 9 mei bij Het Slachthuis
– Houd onze website of social media in de gaten voor evenementen met Moederdag

Kerst

Nog zo een mooi en fijn feest in de maand december. Voor de meesten is het vaste prik: kerstdiner, cadeautjes, kerstmuziek en een boom. Maar ik denk ook aan samen zijn, familie, delen en liefhebben. Niet dat we dit de rest van het jaar niet doen, maar met kerst toch net even iets meer. Dus als je bij familie, vrienden of de buurtjes gaat eten (of je dit nu leuk vind of niet) kun je maar beter een lekker taartje bij je hebben!

Wat gaan we doen met kerst?

kerst brunch

Je hoeft alleen nog maar de tafel feestelijk te dekken en aan de rest hebben wij gedacht. Uiteraard in een feestelijk jasje en net iets luxer dan normaal.

– 24 december van 8.30 tot 11.00 uur Tiramisu workshop
– 24 december van 14.30 tot 17.00 uur Tiramisu workshop

Valentijn

Valentijnsdag, ook wel Sint Valentijnsdag, is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Vanuit Amerika overgewaaid maar wij doe gewoon lekker mee. De dag wordt ook aangegrepen om iemand te laten weten dat je haar of hem erg leuk vindt of lief of aardig. Dus ook je moeder, zus, vriendin, collega, broer of opa kun je verrassen met Valentijn. Ze zeggen wel eens; “Liefde gaat door de maag”.

Wat gaan we doen met Valentijn?

Omdat we nog steeds onze deuren gesloten moeten houden, gaan we er in ieder geval voor zorgen dat het thuis een feestje wordt. Naast allemaal Valentijn taart & koek specials hebben we een high tea box in een een Valentijn jasje gestoken. En hebben we een tas vol lekkers voor een laat lui ontbijt, brunch of weggeef cadeautje.

– Valentijn verwen high tea box
– Valentijnsbrunch tas
– Heel veel Valentijns taartjes

Pasen

Het wordt mooier weer, de temperatuur gaat omhoog, buiten staan de narcissen te bloeien, knoppen in de bomen, vogeltjes fluiten en we schudden die winterdeken definitief van ons af, heerlijk! Als je het aan mij vraagt. Pasen wordt ook vaak gevierd met veel lekkers. Wat dacht je van een brunchbox of high tea. Feestelijk en helemaal Pasen!

Producten

– Paas brunchtas
– Paas EI tea
– Houd onze website of social media in de gaten voor evenementen met Pasen

Koningsdag

Op Koningsdag vieren wij de verjaardag van onze koning Willem Alexander. En hoe kun je dat nou beter doen, naast alle feesten en vrijmarkten? Met oranje gebak natuurlijk!

We hebben een lekkere Oranje koek, smeuiig, luchtig en gedoopt in oranje fondant. Daarnaast hebben we dit jaar oranje tompouces!

Producten

– Oranje koeken met fondant
– Oranje tompouces (zonder framboos)

Reserveren

 

Email: info@hetslachthuis.nl

Tel: 06 11 444 832