Slachthuis voorwaarden

Bezorgkosten (nog niet van toepassing)

1. Bezorgen doen wij altijd in overleg en alleen indien dit mogelijk is voor ons.

2.Binnen Leiden bezorgen wij vanaf €50,00 gratis, hieronder rekenen wij voor het bezorgen een kleine vergoeding van €2,50

  1. Buiten Leiden rekenen we €0,35 p/km met een minimum van €3,00.
    4. Bezorgkosten per km worden gedeclareerd vanaf bereiding locatie tot bezorgadres en weer terug.

 

Annuleringsvoorwaarden

1. Bij annulering tot veertien dagen vóór het overeengekomen tijdstip van levering worden er geen kosten aan de klant in rekening gebracht.
2. Bij annulering tot 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Het Slachthuis 50% van het factuurbedrag factureren.
3. Bij annulering binnen 48 uur vóór het overeengekomen tijdstip van levering zal Het Slachthuis factureren alsof de opdracht is uitgevoerd.
4. Na bevestiging van de opdracht brengen wij bij annuleren 10% van de factuurbedrag in rekening

 

Betalen

1. De betreffende factuur dient 2 dagen voor het overeengekomen tijdstip van levering te worden voldaan door bankoverschrijving.
2. Bij een totaal bedrag van €1000,- of meer vraagt Het Slachthuis een aanbetaling van 25%. Dit dient bij de bevestiging van de factuur te worden overgemaakt.

 

Prijsopgave

1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% of 21% BTW. Tenzij anders vermeld.

 

Aansprakelijkheid

1. Het Slachthuis werkt via de HACCP norm. Na aflevering van voedsel is de klant zelf verantwoordelijk voor de juiste omgang hiermee.
2. Het Slachthuis zal zeer zorgvuldig met speciale wensen/allergieën omgaan maar stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Alles wat Het Slachthuis maakt is huisgemaakt en handgemaakt, hierdoor is de mogelijkheid dat de bestelde producten afwijken qua zicht van de foto’s die Het Slachthuis op haar website, facebook en instagram plaatst. Ook houden wij rekening met seizoens producten, hierdoor zijn er wisselingen in de samenstellingen mogelijk. Uiteraard zijn alle geplaatste foto’s van Het Slachthuis, ook werkelijk gemaakt door Het Slachthuis.