Workshops

Wil jij graag thuis ook vegan taarten kunnen bakken maar weet je niet waar te beginnen?

Een product wat soms lastig is om te vervangen, is ei. We zijn zo gewend om ze te gebruiken voor allerlei doeleinden dat het even wennen is om zonder ei te bakken. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Ook krijg je achtergrond informatie over bakeigenschappen van verschillende grondstoffen.

In deze ontspannende workshop krijg je allerlei tips om zelf thuis aan de slag te kunnen gaan, maar bovenal gaan we tijdens de workshop lekker aan de slag met taart bakken!

We werken met maximaal 6 deelnemers per workshop. In groepjes van 2 personen kan ik jullie optimaal begeleiden met het bakken van je je eigen taart. We gaan uiteraard onze baksels proeven, maar er blijft zeker taart over voor thuis.

Wat gaan we maken? 3 verschillende taarten waarbij we 3 verschillende technieken aan bod laten komen.
De workshop duurt 2,5 uur en kost € 60 per persoon inclusief gebruik van bakmaterialen, ingrediënten, recepten en koffie/thee.

Opgeven kan via info@hetslachthuis.nl, na bevestiging ben je verzekerd van een plekje.

Data:

Dinsdag 30 november 8.30 uur tot +/- 11.00 uur (thema Sinterklaas)

Donderdag 3 december 8.30 uur tot +/- 11.00 uur (thema Sinterklaas)

Tijdens de Sinterklaas workshop van 30 november gaan we een kruidnootjes cheesecake maken en op 3 december gaan we een gevuld speculaas taartje maken. Deze twee taarten moeten minimaal 24 uur afkoelen en kunnen de volgende dag opgehaald worden.

Tijdens het bakken en wachten, drinken we koffie of thee en maken we speculaas cupcakes of dikke brokken. Wat jij wilt!

Deze workshop kost € 75 pp